Be the care concept logo

SENIOR ADVISEUR & FOUNDER VAN DE HOGEWEYK®

Eloy van Hal

Meer dan tien jaar geef ik nu strategisch en operationeel advies aan klanten in de publieke en private sector wereldwijd. Ik stel je vragen en ondersteun je waar nodig met het vinden van antwoorden. Ik laat je bewegen in de richting van woon en zorg concepten waar oudere mensen en hun relaties blij van worden. Ik benoem de dingen en plaats ze graag samen in perspectief. Samen maken we echt een verschil door elkaar uit te dagen, grenzen te verleggen, pragmatisch te denken en oplossingen te vinden. Ik blijf weg van betutteling en ga bovenal voor kwaliteit en de invulling van de veranderende verlangens van de oudere wordende consument.

Fascinerend

De oudere als consument

Consumentengedrag heeft mij van jongs af aan geboeid. Wat wil je nu zelf als je ouder wordt? Hoe wil ik dan leven? Wie wordt er blij van leven in instituut en wie niet? De oudere als consument. De multidisciplinaire master Consumer Sciences aan de Wageningen University & Research met aandacht voor management, economie en sociologie was voor mij een logische aanvulling op mijn studie Facility Management. Al jaren werk ik met deze bagage en veel toewijding aan het verbeteren van de kwaliteit van de woon en leef omgeving voor de oudere consument met en zonder dementie. Voelbare en zichtbare kwaliteit en levensvreugde wil ik graag creëren als keuze, naast goede zorg en ondersteuning. Een alternatief voor het instituut.

Bezoek van Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Majesteit Koningin Silvia

Keynote bij Alzheimer Society of British Columbia (Vancouver, Canada)

Eloy en Jannette op bezoek bij NewDirection Care (Bellmere, Australië), geïnspireerd op De Hogeweyk®
Lees meer

 

 

TED-talk

Bezoek van Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Majesteit Koningin Silvia

Bezoek van Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Majesteit Koningin Silvia

Bezoek van Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Majesteit Koningin Silvia

Founder van De Hogeweyk®

Altijd weer de waarom vraag stellen was de opdracht toen ik in 2002 aansloot bij het team Hogewey met Jannette Spiering en Yvonne van Amerongen, de visionairs van gewoon wonen voor mensen met dementie. Als projectteam ontwikkelden we de wereldberoemde Hogeweyk. Tot 2015 was ik als manager verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Je kunt nu bij mij terecht voor advies en ondersteuning op basis van deze ervaringen en vele nieuw gerealiseerde internationale projecten. Ik breng inspiratie en ik ondersteun je bij visie ontwikkeling, ontwerp en implementatie van je eigen project.

Guilty pleasure

Maastricht

Ik ben geboren en getogen in de (vind ik) mooiste streek van Nederland, het heuvelland in de provincie Limburg. Ik geniet intens van wandelingen door het glooiende en afwisselende landschap. Wandelen, in liefst bergachtige natuur, is mijn favoriete hobby. Dat vind ik een fijne manier om mijn actieve geest eventjes tot rust te brengen. Ik ben al heel lang woonachtig in Hoorn, West Friesland, maar ik vier nog elk jaar in mijn pekske het beroemde Maastrichtse straatcarnaval met familie en vrienden; mijn guilty pleasure.

Let's meet!

Wilt u meer weten over het Hogeweyk® Care Concept, onze visie en ons denken? Of heeft u vragen over wat wij doen? Neem gerust contact op!

Eloy van Hal

Neem contact met mij op