Be the care concept logo

Be@Home®

Een integraal zorgconcept voor mensen met dementie Thuis. Gebaseerd op een holistische en sociale benadering van dementie op basis van financiering met een Volledig Pakket Thuis (VPT).

Anneke Kooij en Romy Brugman, beiden per 1 juli 2023 adviseur voor Be Advice, adviseren wijkteams en zorgorganisaties graag over dit integrale zorgconcept. Een manier om mensen met dementie langer thuis te laten wonen waarbij niet de ziekte maar het individu met al zijn eigenheid en eigen levensinvulling centraal staat.

Met jarenlange ervaring in de opzet en implementatie van wijkteams nemen Anneke en Romy je mee in dit zorgconcept en de visie die de basis vormt voor het succes. Nieuwsgierig hoe deze benadering doelmatig en met geweldige kwalitatieve uitkomsten geïmplementeerd en geborgd kan worden?

Neem contact met ons op

Senior Adviseur Be@Home

Anneke Kooij

Mijn motto is: Behandel de cliënt zoals je zelf behandeld wilt worden.

Als Senior Adviseur help ik met het ontwikkelen en implementeren van een integraal zorgconcept voor mensen met dementie thuis. Mijn ruim 30 jaar ervaring in de zorg helpt daar enorm bij. Ik werk vanuit een integraal zorgconcept waarbij de mens centraal staat en waarbij formele en informele zorg met elkaar samenwerken. Mensen met dementie kunnen hierdoor langer thuis wonen. Leefplezier en welzijn staan voorop.

Ik begeleid je graag bij visieontwikkeling en implementatie van het integraal zorgconcept van VPT in de wijk, oftewel Be@Home. De afgelopen 10 jaar heb ik geweldige uitkomsten gezien van dit concept en die deel ik graag met je.

Junior Adviseur Be@Home

Romy Brugman

Mijn praktische ervaring als woonondersteuner bij mensen met dementie neem ik mee in mijn rol als adviseur.

Tijdens mijn studie bedrijfskunde werkte ik in mijn vrije tijd als woonondersteuner in een woonvorm voor mensen met dementie. Zo is mijn interesse in de ouderenzorg gewekt. Als adviseur kan ik een bijdrage leveren aan de manier waarop mensen met dementie zo waardig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Samen met mijn collega Anneke Kooij heb ik in 2023 een wijkteam opgezet dat VPT aanbiedt. Ik zie fantastische uitkomsten van dit integrale zorgconcept. Iets dat niet alleen plaatselijk mag voorkomen maar wat landelijk opgeschaald zou moeten worden in mijn ogen.

Mijn bedrijfskundig inzicht en praktische ervaring vormen een sterke combinatie die ik meebreng in mijn werk als adviseur.

Meer weten over het succesvol implementeren van Be@Home?

Neem contact met ons op