Be the care concept logo

Krachtig instrument

Be Advice Paradigm©

Het Be Advice Paradigm© is een krachtig instrument en door ons ontworpen om je innovatie te begeleiden en te ondersteunen. De 7 pijlers en 4 domeinen van het Be Advice Paradigm© dagen uit en structureren je denken. De verkenning van het denkmodel ondersteunt bij de ontwikkeling van je eigen project. Het helpt het proces van transformatie en implementatie te disciplineren en bestendigen.

Het Be Advice Paradigm© inspireert en ondersteunt onze klanten over de hele wereld en heeft geleid tot veel nieuwe, levendige en innovatieve leefomgevingen voor ouderen, aangepast aan hun eigen cultuur en omgeving. Je vindt enkele voorbeelden op onze projectpagina.

Het Be Advice Paradigm© blijkt een krachtig instrument te zijn voor de wereldwijde beweging van changemakers die de kwaliteit van leven voor ouderen, met en zonder dementie, drastisch verbeteren.

Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie over hoe dit instrument je kan ondersteunen. Een introductie van het Be Advice Paradigm© is onderdeel van ons zeer succesvolle inspiratie- en studiebezoek (op locatie of online).

Meer over wat we doen

Oorsprong Be Advice Paradigm©

Het Be Advice Paradigm© komt voort uit de enorme kennis en ervaring die de adviseurs van het Be Advice team en oprichters van De Hogeweyk de afgelopen 3 decennia hebben opgedaan. De wereldberoemde ‘dementia village’ De Hogeweyk® en het Hogeweyk® Care Concept kunnen gezien worden als de eerste en zeer succesvolle uitkomst van het Be Advice Paradigm©.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op