Be the care concept logo

Waardevolle ervaringen

Maatschappelijk verantwoorde bedrijfsactiviteiten

Medewerkers iets bieden dat écht indruk maakt? Organiseer dan jullie maatschappelijk verantwoorde bedrijfsactiviteit in De Hogeweyk® of één van de andere locaties van de Vivium Zorggroep. Een laagdrempelige en educatieve kennismaking met mensen met dementie.

Help bijvoorbeeld met het onderhoud van de wijk of kom in contact met bewoners. Leer meer over dementie en wat het geven van aandacht betekent. Gewoon een leuke dag waarbij je je samen met je collega’s inzet voor een ander. Goed voor jullie team én bewoners.

De dag beginnen met een heerlijke lunch en/of afsluiten met een borrel, hapje en BBQ? Bijna alles is mogelijk en dat bespreken we graag met je. We luisteren naar jullie wensen en stellen samen een leuk en divers programma op.

"Ik haal de bewoners op uit hun woning en doe daarna actief mee met de gymvereniging. Het is fantastisch om te doen! Ik voel dat ik toegevoegde waarde lever en daarbij geeft het mezelf ook een goed gevoel. Ik ben daar helemaal in het moment: schik maken met de dames en heren, oude liedjes zingen en met een bal overgooien." Elke donderdag is Lucien te vinden in De Hogeweyk: "Als ik dan binnenstap zie ik soms een blijk van herkenning en gaat er een vingertje omhoog. Dat geeft een heel goed gevoel."

Lucien Haggenburg | Utilities Manager bij Abbott Healthcare Products - gaat wekelijks naar De Hogeweyk om te helpen tijdens de gymvereniging

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op