Be the care concept logo

WERELDWIJD WERKVELD

Impact door visie

Met het team van Be Advice creëren we een wereldwijde beweging door een radicaal andere kijk op de zorg, wonen en welzijn voor mensen die leven met dementie. Zij adviseren over innovatieve zorgconcepten voor ouderen met dementie en ondersteunen de creatie en implementatie hiervan over de hele wereld.

Met onze jarenlange ervaring als hands-on veranderaar en adviseur, dagen we uit oud denken los te laten. Wij luisteren, inspireren en dagen uit, ondersteunen bij innovatie, visie- en conceptontwikkeling en ondersteunen bij de implementatie.

Onderstaande kaart laat de organisaties zien die geïnspireerd door ons een beweging hebben gemaakt met anders denken en doen.

Become part of the worldwide movement. Be different, Be you!

112.368

Bezoekers

146

Keynotes wereldwijd

26 mln.

Views ATTN video

Hoe we inspirerende projecten over de hele wereld hebben ondersteund

Dax, Frankrijk

Le Village Landais Alzheimer

Uniek in Frankrijk. Le Village Landais Alzheimer beantwoordt aan een nationale en Europese ambitie op het gebied van sociaal leven, gezondheid en onderzoek om de kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun mantelzorgers te verbeteren.

Wil je meer weten?

Kristiansand, Noorwegen

Strømmehaven

Strømmehaven gaat in Noorwegen iets compleet nieuws bieden op het gebied van dementiezorg. Dagelijkse activiteiten en sociale ontmoetingen in de thuissituatie vormen de basis van deze nieuwe omgeving.

Wil je meer weten?

Bærum, Noorwegen

Carpe Diem Dementia Village

De gemeente Bærum is bezig met het opzetten van een community voor mensen met dementie. In dit ‘dorp’ kunnen bewoners hun leven voortzetten zoals voorheen.

Wil je meer weten?

Bellmere, Australië

NewDirection Care, Microtown™

NewDirection Care is een community voor ouderen die complexe zorg nodig hebben en voor mensen met beginnende en gevorderde dementie.

Wil je meer weten?