Be the care concept logo

Office Manager

Barbara Zanga-van Leeuwen

Gastvrijheid en dienstverlening staan altijd centraal in mijn leven; in mijn thuis- maar ook in mijn werksituatie.

Spin in het web

Het ondersteunen van het Be Advice team geeft me enorm veel voldoening. Ik organiseer inspiratiebezoeken voor honderden geïnteresseerden met verschillende achtergronden en culturen, uit alle delen van de wereld. Zij ervaren zelf het dagelijks leven in de wijk en zien hoe een traditioneel verpleeghuis is getransformeerd naar leven in een alledaagse omgeving. Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt binnen het team. Daarnaast bied ik ondersteuning aan alle Be adviseurs. Van inspireren en conceptontwikkeling tot implementatie.

Ik vind het fijn om in een omgeving te werken waar je dagelijks ervaart hoe het óók kan, hoe mensen met dementie zichzelf kunnen zijn en op hun manier gelukkig. Het leven van een oudere in onze samenleving kan er beter en anders uit zien, met of zonder dementie. Dit ervaren geeft me heel veel energie en maakt me blij.

Achtergrond

Gastvrijheid en dienstverlening staan altijd centraal in mijn leven; in mijn thuis- maar ook in mijn werksituatie. De Hotelschool in Garmisch Partenkirchen (Duitsland) was dan ook een logische stap na mijn middelbare school, waarbij ik mijn wens om naar het buitenland te gaan, andere culturen te ervaren en vreemde talen te spreken, hiermee goed kon combineren. Na vele jaren in de hotellerie in binnen- en buitenland en de luchtvaart gewerkt te hebben kwam ik uiteindelijk terecht bij Be Advice. Een heel andere wereld maar gastvrijheid is hierin misschien wel nóg belangrijker.  

Koken, eten en Italië

Ik geniet volop van een uitgebreide maaltijd en een goed glas wijn, het liefst samen met vrienden. Verder kook ik heel graag en probeer regelmatig nieuwe recepten uit. Ik reis graag en bezoek dan het liefst Europese steden met veel interessante bezienswaardigheden op het gebied van cultuur en historie en uiteraard komt een bezoek aan lokale restaurants veelvuldig aan bod. Italië is mijn grote passie. Een goed boek geeft me op zijn tijd de nodige ontspanning.