Diensten

Be is een onderdeel van de Vivium Zorggroep, een non-profit organisatie.

Consultancy

We combineren 20 jaar ervaring in zorg voor ouderen met dementie, concept ontwikkeling en consulting.

Inspiratie

Be organiseert inspiratiebezoeken. Boek een inspiratiebezoek aan De Hogeweyk en voel het verschil.

Be spreekt op congressen, wereldwijd

Wij spreken graag op uw congres. Een presentatie van het concept vraagt minstens 40 minuten.

Consultancy

schema-ideaal-procesWe combineren 20 jaar ervaring in zorg voor ouderen met dementie, concept ontwikkeling en consulting. Eventueel samen met andere toegewijde Be partners. Be ondersteunt andere organisaties, wereldwijd, bij het verbeteren van de kwaliteit van leven voor ouderen met dementie.

Wij helpen om het Hogeweyk concept te doorgronden, de positieve uitkomsten toe te passen in de eigen organisatie, we ondersteunen een “dedicated” team of organisatie bij het maken van een eigen concept. Van inspiratie tot implementatie. Van Quickscan tot Business case. Van Roadmap tot projectmanagement. Van schets tot definitief ontwerp.

In veel verschillende landen zijn we al actief zoals Noorwegen, Engeland, USA, Zwitserland, Australië en Nieuw Zeeland.

Afhankelijk van uw vraag zetten we onze expertise in. Ónze jarenlange praktijkervaring is úw grote voordeel.

Neem contact op en we bekijken samen hoe een traject eruit kan zien.

Ons advies, start met een inspiratiebezoek.

Inspiratie

Be organiseert inspiratiebezoeken. Boek een inspiratiebezoek aan De Hogeweyk en voel het verschil. Loop rond samen met een van de experts in De Hogeweyk, en ontmoet anderen, zie hoe het dagelijks leven vorm krijgt. Bij een bezoek heeft u de uitgelezen kans om de atmosfeer te proeven. Om te ervaren hoe een verpleeghuis kan evolueren naar een gewone woon- en leefomgeving met professionele ondersteuning.

Vraag een prijsopgave

Be organiseert studiedagen en Master Classes en meer op maat

Een studiedag of een Master Class, op maat voor uw organisatie. Wij stellen een programma op voor elke denkbare groep. Wat wilt u bereiken? Wat wilt u in gang zetten? Bespreek het met ons, en wij maken een passend programma. Een studiedag of Master Class kan in uw organisatie plaatsvinden. Nog mooier: kom in het theater van De Hogeweyk en combineer het programma met een inspiratiebezoek.

Stel uw vraag

Be spreekt op congressen, wereldwijd

Wij spreken graag op uw congres. Een presentatie van het concept vraagt minstens 40 minuten. Daarbij is de mogelijkheid vragen te kunnen beantwoorden belangrijk. Wij kunnen ook aanvullende workshops bieden voor geïnteresseerden die verdieping wensen op een aspect van het concept (naar gelang het thema van uw congres). Uiteraard zijn er kosten aan verbonden.

Vraag een offerte